Cindy

Cindy

Verdensutstillingen

HundelivPosted by Cindy Andersen Mon, July 07, 2008 21:31:50

Nå har vi da kommet hjem fra Stockholm. Det var fantastisk å se så mange flotte eksemplarer av rasen Kaukasisk Ovtcharka på en gang - rene julekvelden.

Jeg er fornøyd med bedømmingen av rasen og syntes at de beste hundene vant.

Flotte Russkiy Risk Boyavoy hadde reist helt fra Moldovia. 4 dager og 4000 km reisevei går nok lettere hjemover igjen etter å ha blitt BIM og fått tittelen Verdensvinner 2008, Int. Champion og Svensk Champion.

Blog Image

Tispen som ble BIR Amazonka Iz Otchego Doma er også helt nydelig.

Blog Image

En annen tispe som imponerte meg var Ruch Elita Krez Igrushka. Dessverre så var hun halt for dagen og kunne ikke bedømmes. Jeg føler med eieren som hadde reist helt fra Russland med sin flotte tispe.

Blog Image

Tachetee Baroness som har bodd hos meg i litt over et år nå, ble levert tilbake til eierene Pete og Tarja på verdensutstillingen. Hun var litt i feteste laget etter en lang periode med innbilt svangerskap, men gjorde det veldig bra i ringen og ble 2 beste Champion tispe. Gratulerer til Tarja og Pete som også stilte Mörkömaan Bedrill som ble 3 beste Championtispe.

Blog Image

Flere av hundene, spesielt juniorer var i dårlig pels eller helt nedrøytet for dagen. Beste junior hannhund ble Jopan Eetu. På bildet under står Jopan Eetu foran og Shatun bak.

Blog Image

Min lille Birma, som har vært en skjønnhet hele sitt liv, så helt forferdelig ut. Hun mistet både formen og pelsen sånn akkurat i tide til WDS og fikk bare good. For å være ærlig så fikk hun det hun fortjente for dagen. Vi kommer sterkere tilbake utover vinteren :-)

Blog Image

På veien hjem så stoppet jeg og Birma og svømte i våtsjøn i Sverige. Det var veldig varmt, selv med to eksterne vifter som blåste bakover til Birma. Tror nok hun satte minst like stor pris på svømmeturen som jeg gjorde.

  • Comments(0)//cindy.koinfo.org/#post3